Meer resultaten voor dakpanplaten

dakpanplaten
Dakpanplaten.
De dakpanplaat wordt geleverd in combinatie met standaard ronde nokken en zetwerk tbv windveren. Referenties De Nieuwe Erf Van Eekeren Download datablad. Uw vraag of opmerking. D specialist in loodsenbouw industriebouw en profielbeplating. Met trots kunnen wij u melden dat we als enige in Nederland een dakpanplaat voor u kunnen produceren welke kan varieren in hoogte en lengte van de dakpan. De dakpanplaat is voorzien van een coating aan binnen en buitenzijde. Deze coating wordt mede bepaald door de toepassing van de dakpanplaat en de wens van de klant.
Aluminium Dakpanplaten en Aquapan platen.
Sinds 1980 een vertrouwd adres. Lariks Douglas hout Lariks Douglas hout Dakpanplaten en Aquapan platen. Dakpanplaten en Aquapan platen. Met aluminium dakpanplaten of lichtgewicht aquapan platen bedekt u snel een schuin dak van uw tuinhuis of overkapping. Wij leveren aluminium dakplaten in 4 kleuren namelijk hoogglans zwart mat zwart terracotta rood en antraciet grijs. De auqapan platen leveren we in rood en antraciet. Combineer uw order met lariks douglas hout of geimpregneerd tuinhout en maak uw blokhut of overkapping op maat. Bestel uw dakbedekking samen met uw prefab terrasoverkapping of blokhut. Ook kunt u zelf van lariks douglas hout uw tuinhuis of overkapping bestellen.
Peters Hout Bouwmaterialen Dakpanplaten FEB zwart.
kleur zwart andere kleuren op aanvraag. Selecteer uw gewenste lengte. Categorieën Dakbedekking Dakpanplaten Tags dakpanplaten omgebogen voorkant ruukki.
Geïsoleerde dakpanprofielplaten Janjp.nl Bouwmaterialen.
Geïsoleerde dakpanprofielplaten voor de scherpste prijzen bij Janjp.nl. Janjp.nl voor al uw dakpanprofielplaten zetwerk en toebehoren.
Dakpanplaten kopen? Beplatingswinkel.nl.
0800 1230 en 1300 1700. Schuimprofiel ten behoeve van de dakpanplaat. breedte is gelijk aan de plaat 110m. Facadeschroef 4.8x35 geschikt voor. Standaard hoekstuk / windveer. 146x146mm lengte 2 of 3m. Met omgezette randen felsranden. Werkend 11 meter breed.
Metalen platen Dakpanplaten van staal en aluminium.
Staal met Anti-Drup vilt. Aluminium zonder Anti-Drup vilt. Aluminium met Anti-Drup vilt. Verschillen staal / alu. Meer informatie over onze dakpanplaten. Dakpanplaten van staal en aluminium made by Weckman Steel leveren wij in een groot aantal kleuren en in verschillende coatings. Deze dakpanplaten worden geproduceerd in Duitsland volgens de strenge Duitse Industrie Norm DIN. Wij importeren deze dakpanplaten en leveren deze wekelijks in heel de Benelux vaste land. Zowel de professional als de doe-het-zelver kan online voordelig en eenvoudig dakpanplaten bestellen. Of het nu om 20 200 of 2000 m gaat ons is geen order te klein of te groot. Onze stalen dakpanplaten PS47/1060TR hebben een profielhoogte van 47 mm en een werkende breedte van 1060 mm.
Dakpanplaten FALK Handel B.V.
Weet u niet wat u nodig heeft? Bent u opzoek naar een speciale maat? Wij zijn te bereiken via chat of e-mail of telefoon. Chat met ons Stuur een e-mail. Home / Enkel staal / Dakpanplaten. De dakpanplaat is een uniek concept met uitermate veel voordelen. Het is een geprofileerde gecoate staalplaat welke op maat geproduceerd wordt en heeft de esthetische eigenschappen en uitstraling van een traditioneel dak met dakpannen. Dit biedt de mogelijkheid om met een modern systeem een dak te realiseren met een traditionele uitstraling. FALK Handel biedt naast de dakpanplaten ook alle bijbehorende accessoires zoals schroeven nokken en profielvulling.
Speurders.nl dakpanplaten.
Aangeboden 1 jaar 9 maanden geleden door Boshoeve handelsonderneming 3504 x bekeken. Dakpanplaatmet gladde polyester toplaag in rood en anthraciet grijs. prijs is 1000 euro per m2 incl btw foto 1 en 2. dakpanplaten met mat zwarte coating. prijs is 1100 euro per m2 incl btw foto 3 en 4. platen in lengtes van 1.55 mtr/ 2.25 mtr en 3.30 mtr op voorraad. 1.20 mtr breed waarvan 1.10 mtr werkend word berekend.
Dakpanplaten Sleiderink.nl.
0541 35 44 44. Dakpanplaten van staal ook wel stalen dakplaten genoemd worden steeds meer toegepast voor nieuwbouw en renovatieprojecten van onder andere schuren en vakantiehuisjes. De toepassing van deze soort dakbedekking kent een groot aantal voordelen zo is het product beduidend goedkoper dan traditionele dakbedekking lichter in gewicht op maat leverbaar en bijzonder gemakkelijk te monteren. U bespaart dus niet alleen door een lagere prijs per m maar ook de kosten voor verwerking en montage zijn een stuk lager! Stalen dakpanplaten op maat geleverd.
Dakpanplaten Icopal.
Maak een keuze uit Decra dakpannen of de nieuwe Quadro by Icopal dakpan platen om uw huis of bedrijf de uitstraling te geven die u aanspreekt. De elementen zijn zo sterk dat we er 30 jaar garantie op geven. Bekijk de verschillende stijlen met natuurlijke steengranulaten of in gladde uitvoering mat of glanzend in allerlei kleuren en vormen. Het nieuwe type dakpanelement van Icopal met een strakke moderne uitstraling.
Dakpanplaten geïsoleerd Bijkon Dak Wand Harkema.
Metalen dakpanplaten is een prima vervanging voor de traditionele cement dakpannen. Een van de voordelen van metalen dakpanplaten is het gewicht zon 5-6 kg per m. Ter vergelijking een dak met traditionele dakpannen weegt ca. 15-16 kg per m. Dat betekent dat de onderconstructie sneller is berekend op een metalen dakpanplaat dan op een golfplaat of dakpannen. En het monteren van stalen dakpanplaten is erg eenvoudig omdat de platen in lange lengtes kunnen worden geleverd dus meestal de lengte van het dak uit één stuk. Dakpanplaten licht sterk en duurzaam.

Contacteer ons