Meer resultaten voor dakpanplaten

dakpanplaten
Dakpanplaten geïsoleerd Bijkon Dak Wand Harkema.
Metalen dakpanplaten is een prima vervanging voor de traditionele cement dakpannen. Een van de voordelen van metalen dakpanplaten is het gewicht zon 5-6 kg per m. Ter vergelijking een dak met traditionele dakpannen weegt ca. 15-16 kg per m. Dat betekent dat de onderconstructie sneller is berekend op een metalen dakpanplaat dan op een golfplaat of dakpannen. En het monteren van stalen dakpanplaten is erg eenvoudig omdat de platen in lange lengtes kunnen worden geleverd dus meestal de lengte van het dak uit één stuk. Dakpanplaten licht sterk en duurzaam.
Dakpanplaten.
Direct naar foto's van dakpanplaten. DPC produceert dakpanplaten van het gerenommeerde merk KRONEDAK. Deze zijn leverbaar in. DPC 350/18 panlengte 350mm panhoogte 18mm. DPC 300/15 panlengte 300mm panhoogte 15mm. DPC 250/12 panlengte 250mm panhoogte 12mm. Klantspecifieke uitvoeringen uniek in Europa. de panlengte en hoogte worden aangepast aan de wensen van de klant. Voordeel daarvan is dat het dak en de onderliggende constructie qua verhoudingen een harmonieus geheel vormen. De dakpanplaten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren waaronder de standaardkleuren antraciet zwart terracotta rood in twee tinten en donkergroen. De voordelen van Kronedak logo dakpanplaten.
Dakpanplaten Luna Antos bouw.
Diverse lengtes op voorraad. De levertijd is 1 tot 3 werkdagen op feestdagen kan vertraging optreden. Panprofiel 350 X 200mm. Gegalvaniseerd en coating is poederverf. Minimale dakhelling 7 graden. SKU x Categorie Dakpanplaten. Andere kleuren op aanvraag. Zwart RAL 9005 mat. Antraciet RAL 7024 mat.
Geïsoleerde dakpanprofielplaten Janjp.nl Bouwmaterialen.
Geïsoleerde dakpanprofielplaten voor de scherpste prijzen bij Janjp.nl. Janjp.nl voor al uw dakpanprofielplaten zetwerk en toebehoren.
Vind dakpanplaten in Dakpannen en Dakbedekking op Marktplaats.nl.
Kom dan langs in ons afhaalmagazijn! Nieuw Ophalen of Verzenden. Stanacol aluminium en stalen dakpanplaten. Aluminium en stalen dakpanplaat / dakpanplaten de aluminium dakpanplaten hebben 50 jaar functionele garantie. De stalen dakpanplaten hebben 30 jaar functionele garantie. Dakpanplaten zijn een product dat wij jaren geleden als eerste bedrijf op de nederlandse markt hebben geïntroduceerd. Nieuw Ophalen of Verzenden. Dakpanplaten dakpanplaat stalen dakpannen dakpannen. We bieden hoogwaardige dakpanplaten aan met mat coating. We zijn garandeert de goedkoopste in nederland en belgië.
Metalen platen Dakpanplaten van staal en aluminium.
Staal met Anti-Drup vilt. Aluminium zonder Anti-Drup vilt. Aluminium met Anti-Drup vilt. Verschillen staal / aluminium. Meer informatie over onze dakpanplaten. Dakpanplaten van staal en aluminium made by Weckman Steel leveren wij in een groot aantal kleuren en in verschillende coatings. Deze dakpanplaten worden geproduceerd in Duitsland volgens de strenge Duitse Industrie Norm DIN. Wij importeren deze dakpanplaten en leveren deze wekelijks in heel de Benelux vaste land. Zowel de professional als de doe-het-zelver kan online voordelig en eenvoudig dakpanplaten bestellen. Of het nu om 20 200 of 2000 m gaat ons is geen order te klein of te groot. Onze stalen dakpanplaten PS47/1060TR hebben een profielhoogte van 47 mm en een werkende breedte van 1060 mm.
Dakpanplaten Hoondert.
Ons lichte systeem voor dakpanplaten is dit uitermate geschikt om over een bestaand bijvoorbeeld bitumineus dak te monteren. Hierdoor blijven de werkzaamheden en kosten beperkt. Dakpanplaten zijn niet geschikt voor constructieve overspanningen. Een gesloten dakbeschot of rachelwerk is vereist. Deze dakpanplaten zijn geschikt als kouddakplaat. Bekijk voor geïsoleerde dakplaten onze pagina over dakpanelen. Optioneel met anti-condensvilt mogelijk.
Dakpanplaten Houthandel Woertink.
Verkrijgbaar in diverse coatings en kleuren. Zo vind u de dakpanplaat die bij u het beste past. Klik hier om contact op te nemen. Zoekt u een een ander model kijk op pinterest! Of wilt u graag weten hoe verschillende profielen op een dak lijken? Op ons showdak kunt u verschillende profielen en coatings bekijken. U kunt een dak visualiseren door hier te klikken. TERUG NAAR HET OVERZICHT.
SDS Ommen stalen dakpanplaten en unieke gevelsystemen aangeboden als complete oplossing.
SDS Ommen is een dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met de in en verkoop van exclusieve dak en gevelsystemen.
Dakpanplaten.
Bakker dé Houthandel Klantervaringen Weekaanbiedingen Klantenservice Contact 0228 563 968. Dakpanplaat Antraciet 110x118cm Meer info. Dakpanplaat Kingstile Burano Meer info. Dakpanplaat Kingstile Van Dyke Brown. Dakpanplaat Kingstile Van Dyke Brown Meer info. Dakpanplaat Kingstile Juniper Green.
Dakpanplaten Icopal.
Maak een keuze uit Decra dakpannen of de nieuwe Quadro by Icopal dakpan platen om uw huis of bedrijf de uitstraling te geven die u aanspreekt. De elementen zijn zo sterk dat we er 30 jaar garantie op geven. Bekijk de verschillende stijlen met natuurlijke steengranulaten of in gladde uitvoering mat of glanzend in allerlei kleuren en vormen. Het nieuwe type dakpanelement van Icopal met een strakke moderne uitstraling.

Contacteer ons