Zoeken naar dakplaten

dakplaten
dakplaten.nl Home.
Leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen van daksystemen. Heeft u een vraag? van 0730 1700 uur. Kunnen wij u helpen?
Dakplaten en dakprofielplaten.
Coils vlakke plaat en zetwerk. Colorcoat PE 25 / Polyester.
dakplaten Jongeneel.
UNILIN PD UNIPLEXGS18 RC 25. Isolerende zelfdragende elementen voor platte of flauwhellende daken voor toepassing op een balklaag. De dakplaten zijn geschikt voor toepassing onder baanvormige dakbedekking.Samenstelling Geb lees meer. UNILIN PD UNIPLEXGS18 RC 30. Isolerende zelfdragende elementen voor platte of flauwhellende daken voor toepassing op een balklaag.
Dakplaat prijs Prijzen dakplaten Isobouw Slimfix dakplaat Bouwonline.com.
De Rc waarden lopen van 25 t/m 45m2 K/W. Hogere waarden zijn verkrijgbaar op aanvraag. De dakplaten worden geleverd zowel met als zonder langslatten. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Isobouw Slimfix 2.5 3/3. Dakplaat voor schuine daken. Klik hier voor meer informatie. Per m inclusief BTW. Verwachte levertijd 5 werkdagen.
HMG Profi in dakplaten damwandplaten en golfplaten.
Wij adviseren de toepassing van vezelcement golfplaten vooral in omgevingen waar condensvorming en het afdruppelen van condens ongewenst is en metalen dakplaten daarom minder geschikt zijn. Vooral in stallen bijvoorbeeld varkensstallen leveren stalen dakplaten vaak problemen op omdat door de verbinding van condens en amoniak stalen dakplaten ondanks de verzinking en de coating snel kunnen gaan roesten vooral aan de randen en bij de overlappingen. Vezelcement golfplaten werken vochtregulerend. Ze kunnen vocht opnemen en door ventilatie weer aan de lucht afgeven zonder dat condensvorming ontstaat en zijn bestand tegen amoniakdampen.
Dakplaten-Discount Voordelige Dakpanplaten en Damwandplaten Dakplaten Discount.
Dakplaten-Discount Groothandel in voordelige Dakpanplaten Profielplaten Golfplaten en Polycarbonaat platen. Groot aanbod tegen lage prijzen snelle levering.
Dak en gevelbeplating Hoondert.
Dakplaten Durisol Hoorbaar stiller natuurlijk duurzamer.
Dit geluidsabsorberende en isolerende element vormt dak en plafond ineen. Het Durisol dakplafondelement is al meer dan 60 jaar een goede oplossing voor daken van scholen elektriciteitscentrales compressorstations lawaaierige productieruimten discos etc. De fasevertraging de combinatie van massa en thermische isolatie is een belangrijk kenmerk van deze constructieve elementen. Naast het geluidsabsorberend vermogen bieden onze dakplaten dan ook een goede geluidsisolatie vochtregulatie en brandwerendheid. De Durisol Dakelementen zijn opgebouwd uit houtvezelbeton met daarin opgenomen 3 met beton omhulde hoofdwapeningsstaven. En aan de bovenzijde voorzien van een betondruklaag met daarin opgenomen transportwapening.
Warmdakplaten Dakplaten Van Delft Elshout.
Warmdak-systemen zijn duurzaam economisch en veilig voor mens en milieu. Ze voldoen aan de gestelde bouwtechnische en bouwfysische eisen. Het zijn kwalitatief hoogwaardige producten waarmee grote overspanningen mogelijk zijn. In combinatie met minerale wol is het systeem recyclebaar. Met een warmdak-systeem ontwerp je zeer betrouwbare vlakke daken. Rechthoekig of rond het maakt niet uit. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte in een gebouw. Het materiaal is gemakkelijk te verwerken. Of het nu gaat om brandveiligheid thermische isolatie of geluidsisolatie met dit systeem realiseer je functionele oplossingen. En het geeft jouw project een unieke uitstraling!
Geïsoleerde dakplaten realisaties en prijzen.
De dakplaten kunnen in allerlei RAL-kleuren worden afgewerkt. Realisaties moderne bungalow met geïsoleerde dakplaten. Geïsoleerde dakplaten hebben de neiging om te gaan werken bij temperatuurverschillen en dit kan soms leiden tot kraakgeluiden. In een magazijn of bedrijfshal zal dit voor weinig overlast zorgen maar bij particulier gebruik kan dit storend zijn. Verder is het bij dit soort prefab panelen van belang dat de naden tussen de platen nauwkeurig worden afgewerkt zodat er geen hemelwater naar binnen kan lekken. Dat geldt ook voor de plaatsen waar de panelen geschroefd zijn. Om vochtproblemen te voorkomen is een professionele plaatsing van belang. Voordelen dakpanelen met isolatie.
Profielplaten Dakplaten Toes webshop.
Sendzimir verzinkte stalen warmdakplaat. De verkrijgbaarheid in drie uitvoeringen en de grote variatie. Industrieterrein Witte Paal 259.

Contacteer ons