Resultaten voor dak

dak
Untitled Document.
Op Het Dak Het rooftop restaurant voor ontbijt lunch en drinken op de grootste dakakker van Europa. Hier werken we met duurzame producten van eigen oogst lokale leveranciers en serveren een wisselende seizoens menu.
Smoothie of the day packed with fresh fruit. FRISSE SOEP VAN VERSE ERWTEN MUNT. Creamy coconu spring soup with fresh peas mint. HUISGEBAKKEN SODA BROOD SANDWICH. Op het dak baked bread with farmer s butter rooftop lettuce weekly changing cured ham. TARTAAR VAN DOCADE MAKREEL. Seabream mackarel in a crispy salad leaf filled with veggies sweet potato. BUDDHA BOWL OP HET DAK. Rice in herbs with oyster mushrooms greens tempeh crunchy toppings tahin dressing. SPAGHETTI VAN GROENTE MET HUIS GEKONFIJTE GANS. Homemade confit of wild goose mixed with veggie spaghetti a sweat sour herb dressing.
Theater Kikker agenda.
Een man is klaar om uit het leven te stappen tot hij ziet hoe aan de horizon twee vliegtuigen in botsing komen. Een poëtische en ontroerende tragikomedie over afscheid nemen en achterblijven.
OP HET DAK.
Home Atletiek en Wandelvereniging DAK.
Lid worden proeftraining Jeugdgroepen en baanatletiek Start 2 Run / Loopgroepen Wandelen Nordic walk Body walk. vrijdag 6 januari 2017. Activiteit Nieuwjaarsreceptie 2000 DAK Clubhuis. vrijdag 13 januari 2017. zondag 5 februari 2017. vrijdag 10 februari 2017. Klik hier voor de volledige agenda. Nieuws en andere berichten. Op zondag 18 december stond in Waalwijk het Brabants Kampioenschap cross op het programma. De wedstrijden vonden plaats nabij het lido. Onder prima weersomstandigheden zetten de DAK atleten weer hun beste beentje voor. De eerste jeugdatleet die aan de start kwam was Koen. DAK oliebollenloop 2016 groot succes.
dak WikiWoordenboek.
Geluid dak hulp bestand.
Welkom bij DAK DAK.
Samen ondernemen doen we niet alleen sinds 1981 met onze leden. Wij ondernemen ook met aanbieders onze. Of u nu adviseur consument of businesspartner bent DAK staat voor bundeling van collectieve kracht. DAK is een coöperatie van 1.500 onafhankelijke adviseurs die in hun eigen praktijk hun klanten koesteren. Dat kunnen ze omdat wij ze ondersteunen met administratief gemak en toegang geven tot honderden financiële producten van onze partners. Via DAK krijgen zij toegang tot slimme vergelijkingstools voor echt onafhankelijk advies en een eigen productlijn. Of u nu adviseur consument of businesspartner bent wij luisteren! Zodat we u ook in de toekomst de kracht van het collectief kunnen bieden. Samen sterk en onafhankelijk. Lees meer over onze visie.
groene daken Cityportal Rotterdam.
Op alle infodaken kunt u de hele dag van 11 tot 17 uur terecht. Infodak GROEN 11 en 12 juni Station Hofplein-dak. Infodak ZON 11 en 12 juni Dak Groothandelsgebouw. Infodak GROEN ZON 18 juni Dak Hofbogen station Hofplein dak Contact Infopunt Duurzaam Bouwen. groenedaken@rotterdam.nl telefoon 010-489 5489. Meer informatie over groene daken kunt u vinden op de website van Rotterdam Climate Initiative. U vindt hier onder andere alles over subsidiemogelijkheden de data en locatie van de informatiedagen over groene daken de voorwaarden het aanvraagformulier en veelgestelde vragen.
Dak kindercentra kinderopvang Den Haag Voorburg en Rijswijk kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang.
De groep van mijn kind voelt als haar thuis weg van huis. De kinderen worden écht uitgedaagd en leren heel veel. 60 Centra in de buurt. Dak is professioneel én vriendelijk een combinatie die erg uitzonderlijk is. Gewoon goede opvang voor een betaalbare prijs. Hoe was jóuw dag? Iedere nieuwe dag biedt kansen. Dak kindercentra geeft je de mogelijkheid je dag te beleven zoals jij wilt. Wij zorgen voor ruimte en rust in je hoofd. Geven je de zekerheid dat je kind de best denkbare kinderopvang in Den Haag Voorburg of Rijswijk krijgt.
Welkom bij Groene Dak.
Wil je een rondleiding? Stuur ons een bericht. Wil je hier komen wonen? Het Groene Dak bestaat sinds 1993 en is het eerste ecologische woonproject in Utrecht. Er zijn 66 woningen en een grote gemeenschappelijke binnentuin met als middelpunt het tuinhuis voor bewonersfeesten en vergaderingen. Zowel het ecologische als het sociale aspect is belangrijk bij het wonen in Het Groene Dak. Voor kinderen is Het Groene Dak een ideale plek om op te groeien. Ze kunnen in de binnentuin veilig en vrij spelen auto's kunnen daar niet komen. Er zijn klimtoestellen schommels een grote zandbak en een tafeltennistafel.
Contact DAK.
DAK Intermediairscollectief Postbus Postcode Plaats Telefoonnummer E-mailadres. DAK streeft naar een optimale dienst en serviceverlening. Uw mening is daarbij uitermate belangrijk.

Contacteer ons